Om oss

Verksamhet

Samsös Städ och Byggstäd AB är en välrenommerad städfirma med många års erfarenhet inom städbranschen. Vår högsta prioritet är att leverera tjänster av hög kvalitet och standard. Som ett mindre företag baserat i Kista, betjänar vi kunder i hela Stockholm med stor expertis inom olika städtjänster. För mer information, se vår tjänstemeny.

Kundfokus

Det är av yttersta vikt för oss att identifiera och dokumentera våra kunders behov och krav. Denna process inkluderar en noggrann kontraktsgenomgång och orderbekräftelse för att säkerställa att alla kundkrav är uppfyllda.

Välkommen att kontakta oss redan idag för en kundanpassad upplevelse!

Vår utrustning

Vi använder miljövänliga rengöringsmetoder med effektiva trasor och moppar som tvättas efter varje användning, för att förhindra illaluktande utrustning. All vår utrustning tvättas vid höga temperaturer för att säkerställa optimal renhet och hygien.

Intyg

Vi är stolta över att ha erhållit flera branschintyg som bekräftar vår expertis och trovärdighet inom städning och miljöskydd. Detaljerad information om våra intyg finns tillgänglig vid förfrågan.

Miljöpolicy

Samsös Städ och Byggstäd AB strävar efter att erbjuda säkra och miljöanpassade tjänster. Vår miljöpolicy omfattar aktivt miljöarbete i alla delar av verksamheten, med engagemang från alla medarbetare. Vi arbetar ständigt med att förbättra miljön och integrerar miljöfrågor i vår dagliga verksamhet.

Våra övergripande miljömål är att bli förknippade med aktivt och effektivt miljöarbete. För detaljerade miljömål rörande kvalitet och miljö, kontakta oss direkt.

Kvalitetspolicy

Kvalitet är en central del av vår affärsfilosofi. Vi ser varje uppdrag som en potentiell referens för framtida kunder och använder erkända städmetoder som uppfyller alla relevanta författningskrav. Vårt erfarna team säkerställer professionellt utförande genom egenkontroller och slutkontroller.

Kvalitetsmål

Vi fastställer övergripande kvalitetsmål för hela vår verksamhet, samt detaljerade mål för varje enskild process eller funktion. Vårt primära mål är ökad kundtillfredsställelse, vilket vi uppnår genom noggrann uppföljning av kundfeedback på avslutade projekt.

Försäkring

Alla våra anställda är försäkrade för att ge dig trygghet när du använder våra tjänster.

Sekretess

Vi behandlar varje uppdrag med högsta sekretess. Våra medarbetare har undertecknat sekretessförbindelser och är bundna till tystnadsplikt.

Nycklar

Vi hanterar alla nycklar, koder och personuppgifter med största försiktighet. Denna information lämnas aldrig ut till tredje part.

Avvikelser & Reklamation

Eventuella fel eller avvikelser ska rapporteras inom skälig tid för åtgärd inom 12 timmar. Vid misslyckad rättelse erbjuder vi prisavdrag. Vi dokumenterar och diskuterar alla avvikelser med kunden för att säkerställa nöjdhet.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå